На четвертий день страйку в Тернополі продовжується пікетуванням облдержадміністрації

Поділитися

Але чиновників на роботу вже пропускають, бо прокурор пригрозив кримінальною відповідальністю

5 грудня 2013 року Страйковий комітет м. Тернополя продовжив пікетування Тернопільської облдержадміністрації. Тернополяни з 6.00 год. люди стоїть біля усіх входів і виходів з будівлі Тернопільської обласної державної адміністрації.

Пікетувальники вимагають, щоб голова Тернопільської облдержадміністрації  Валентин Хоптян подав у відставку і вийшов з Партії регіонів! Люди також підтримують вимоги київського Майдану, щодо відставки Кабінету Міністрів та Президента України.  Громада скандує «Слава Україні!» «Героям Слава!», «Україна – понад усе!», «Банду геть!». Тернополяни звертається до усіх перехожих закликаючи приєднуватися до них. Працівники облдержадміністрації щойно побачивши, що відбувається пікет, розвертаються і ідуть геть прикриваючи обличчя. Кількість людей, що прийшли висловити свою позицію постійно збільшується.

«Ми закликаємо усіх людей приєднуватися до нас. Є інформація, що начальники деяких управлінь прийшли на роботу ще о 3.00 год. Заявляю, що ми проводимо виключно мирний пікет і роз’яснювальну роботу. Хотів би застерегти усіх, щодо недопустимості провокацій. Разом – і до кінця! За нами перемога бо з нами український народ», – зазначив голова Страйкового комітету Терноля Володимир Стаюра, повідомляє партійна прес-слуба. Про те, що пікетувальники самі пропускають держслужбовців – в статті-піарі жодного слова.

Щоб хоч якось скрасити свій матеріал, й придумали побрехеньку про третю годину…

Чимало тернополян вважають, що краще їхати до столиці на майдан, а в Тернополі робити символічні акції. Проти кого тут неуспішно воювати, як це робить Володимир Стаюра та Марія Чашка? П’яниці Хоптяна? чи дрібних клерків?!

Наступили п’ять найтяжчих днів для опозиції

Янукович поїхав домовлятися з бандитами?