Круглий стіл за участю Януковича у п’ятницю ще раз показав – український президент неадекватно оцінює ситуацію в Україні

Поділитися

Таку думку висловив член Ради Громадянської ініціативи «Третя Українська Республіка» Володимир Горбач.

За його словами, небажання йти на поступки, відправляти у відставку уряд говорить про те, що Янукович не сприймає голос Майдану, не чує його і не розуміє, що насправді сталося в країні.

«Саме тому громадянам України критично необхідно у неділю вийти на свій європейський майдан, на Майдан Незалежності у ще більшій кількості, ніж ми це робили раніше. Для того, щоб усе-таки донести інформацію про себе і свої вимоги до вух президента, якими він чує, але не хоче розуміти. Треба примусити цю неадекватну людини поважати нас. Для цього потрібно зробити ще один грандіозний вихід на Майдан», – заявив Володимир Горбач.

Водночас член Ради «Третьої Української Республіки» звернув увагу на те, що влада намагається грати у симетричний сценарій і розбудовує поряд своєрідний Антимайдан з зовсім іншою ідеєю, мотивацією, дисципліною, внутрішньою культурою та намірами.

«Дуже важливо у цій ситуації не допустити якихось провокацій та зіткнень. Важливо також і спробувати донести до людей, які залежні від влади, що європейський Майдан – це не Майдан проти них. Це Майдан проти їхньої залежності від влади, проти Януковича і його політики. Це можна зробити шляхом особистих контактів, говорити зі звичайними людьми, які знаходяться на провладному мітингу не з власної волі», – підкреслив Володимир Горбач.

Нагадуємо, у неділю, 15 грудня, о 12:00 на Євромайдані відбудеться народне віче День гідності

В.Сивковича, О.Попова, В.Коряка та П.Федчука можуть посадити під домашній арешт

Впіймали водія, який смертельно травмував 20-річну дівчину