Впіймали водія, який смертельно травмував 20-річну дівчину

Поділитися

В Ужгороді правоохоронці знайшли водія, який смертельно травмував пішохода та зник з місця події. Про це УНН повідомили у прес-службі СЗГ УМВС у Закарпатській області.

Вечірньої пори 12 грудня до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції на спецлінію “102” надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він став свідком ДТП.

Чоловік розповів, що кілька хвилин тому на вул.Минайській в Ужгороді водій автомобіля “Мерседес” темного кольору здійснив наїзд на молоду жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході, та втік з місця пригоди.

На місце події виїхало керівництво обласної та ужгородської міліції, оперативники карного розшуку та слідчо-оперативна група. Правоохоронці детально оглянули місце події, аби встановити справжню картину злочину.

Каретою швидкої медичної допомоги потерпілу було доставлено в Ужгородську міську клінічну лікарню, проте попри зусилля медиків від отриманих тілесних ушкоджень 20-річна дівчина померла в реанімації.

Невдовзі оперативники карного розшуку та інспектори ВДАІ Ужгородського міськвідділу міліції встановили водія автомобіля, що смертельно травмував молоду жінку. Ним виявився 55-річний місцевий мешканець. На автомобілі підозрюваного було виявлено видимі ознаки ДТП.

Наразі водій автомобіля “Мерседес” дає покази слідчим. Дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). За скоєне правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Круглий стіл за участю Януковича у п’ятницю ще раз показав – український президент неадекватно оцінює ситуацію в Україні

У слідства є достатньо доказів керування Д. Корчинським провокаторами