Кукуріка став лідером Партії Пенсіонерів України

Поділитися

Голова Харківської міської організації Кукуріка Микола Миколайович обраний новим головою Партії Пенсіонерів України.
Відповідне рішення було прийняте на ХІІІ позачерговому з`їзді партії, котрий відбувся в Одесі 21 грудня 2013 року, повідомляє прес-служба ППУ.
Кандидатуру Кукуріки вніс на розгляд Петросян Ф.Ф. У процесі голосування Кукуріку М. М. підтримали усі 133-и делегати з ` їзду ППУ.
До останнього часу Кукуріка М.М. був виконуючим обов’язки голови Партії Пенсіонерів України. З 2006 року очолював Харківську міську організацію ППУ.
Нагадаємо, що з серпня 2010 року партію очолював Амрам Петросян.
Зараз ППУ готує офіційне повідомлення в Міністерство юстиції щодо зміни свого голови.
«Захист найбільш вразливих соціальних груп населення, зокрема, інвалідів та пенсіонерів, задоволення їхніх потреб і прав є пріоритетними у моїй діяльності на посаді голови Партії Пенсіонерів України», – зазначив голова ППУ Кукуріка М.М.
Також він додав: «Партія Пенсіонерів України має стати надійним захисником та борцем за права соціально незахищених груп населення. Сьогодні ППУ стала на шлях свого відродження. Переконаний, що вже за декілька років ми отримаємо потужну структуру, здатну впливати на суспільне життя в країні та значно підвищити рівень соціального захисту найбільш вразливих верств населення».
Партія Пенсіонерів України зареєстрована у листопаді 1999 р. На позачергових парламентських виборах 2007 р. Партія Пенсіонерів України брала участь у складі «Блоку партії пенсіонерів України».
В Реєстр політичних партій ППУ внесена під номером №60.

Влада “зачищає” актив Майдану руками бандитів

Половина українців звільняється до кінця випробувального терміну