Влада “зачищає” актив Майдану руками бандитів

Поділитися

Нардеп Анатолый Гриценко написав у Фейсбуцы: “Зберігся запис відеореєстратора з машини Тетяни Чорновіл. Зараз вивчається у штабі Майдану. Попередньо: нападників було троє, марка і номер машини зафіксовані, номер такий у базі даних є… Думаю, генерал Віталій Ярема як професіонал карного розшуку розбереться швидко, принаймні швидше міліції…

Син повідомив про побиття Тетяни Чорновіл на Бориспільській трасі. Громадські активісти з народними депутатами і журналістами вже поряд з Тетяною у лікарні. Немає сумніву – влада “зачищає” актив Майдану руками бандитів. Напади цілеспрямовані, системні й по всій країні: Харків, Севастополь, Київ… Міліція того не зупинить, значить має зупинити громадянське суспільство – солідарними діями з максимальною публічністю завдяки пресі. Обрана Майданом Рада не сценарієм новорічних свят – саме цим має зайнятися негайно!


“Господь Бог дав нам цей іспит (Євромайдан), і ми його повинні пройти з відкритим обличчям, дивлячись людям в очі” (Віктор Янукович, напередодні побиття Тетяни Чорновіл).

Жорстоко побили журналіста Тетяну Чорновіл (відео)

Жорстоко побили журналіста Тетяну Чорновіл (відео)

Кукуріка став лідером Партії Пенсіонерів України