На одного з керівників “Батьківщини” скоєно замах

Поділитися

Заступник голови Харківської обласної організації партії “Батьківщина”, депутат облради та координатор регіонального Штабу національного спротиву Іван Варченко заявив, що сьогодні на нього та членів його родини було вчинено замах на вбивство, у зв’язку з чим він звернувся до голови СБУ з вимогою розпочати слідство та дати відповідну кваліфікацію цій події. Про це УНН повідомили в прес-службі партії “Батьківщина”.

На брифінгу у прес-центрі Штабу національного спротиву Іван Варченко розповів, що вчора на обласному радіо він повідомив про свій намір поїхати у Київ на Євромайдан “з речами, харчами та ліками”.

“А сьогодні, перед поїздкою, я раптом побачив, що у передньому колесі автомобіля наполовину викручені п’ять болтів”, – сказав він.

“Чітко зрозумілий розрахунок, болти на швидкості вилітають з гнізд – машина перекидається. У автомобілі було п’ятеро осіб. Окрім мене та мого товариша – діти 11-ти і 12-ти років, а також хлопець 19-ти років”, – зазначив Варченко.

Опозиціонер припустив, що “за замахом на його життя стоять “два харківських персонажа” – голова облдержадміністрації Добкін та мер Харкова Кернес”.

“Я абсолютно переконаний, без їхнього замовлення не обійшлося. Хлопці, ви загралися, ви мене не зупините”, – наголосив Варченко і заявив, що саме ці особи неодноразово демонстрували свою неадекватну реакцію на його політичну діяльність.

За словами Івана Варченка, у нього немає бізнесу, немає конфліктів з людьми і він займається лише політичною діяльністю.

Ходорковський поки не планує повертатися до Росії

“Тітушки” захопили будинок одного з активістів Євромайдану