На Тернопільщині син до смерті забив немічного батька

Поділитися

Від численних травм 90-річний житель села Колодно Збаразького району помер у реанімаційному відділені районної лікарні.  Як з’ясували міліціонери, старенького жорстоко побив рідний син.

 

Події того фатального вечора винуватець трагедії, 53-річний чоловік, пам’ятає погано, бо гамселив батька, будучи добряче на підпитку.  Не може назвати й причин, з яких підняв руку на найріднішого. Та чи багато потрібно, аби спровокувати  гнів у людини, яка не тямить себе від надмірної дози алкоголю.

 

Коли дружина підозрюваного повернулася до хати (поки нелюд наносив удари старенькому, жінка поралась по господарству на вулиці), то жахнулася. Свекор лежав у калюжі крові й ледь дихав, а чоловік міцно спав. Жінка негайно викликала бригаду швидкої допомоги і міліцію.

 

Та медикам не вдалося врятувати життя старенькому – через п’ять днів він помер. У тому, що саме син наніс фатальні удари пенсіонерові міліціонери не сумніваються, це підтвердили і результати судово-медичної експертизи.

 

Нині чоловікові інкримінують частину 2 статті 121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

 

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області

 

Тернопільський майдан потребує допомоги

Кто и зачем? Социологи «посчитали» Евромайдан