Оголошено найдорожчих українських зірок

Поділитися

“Студія Квартал-95” очолила рейтинг “25 найдорожчих зірок шоу-бізнесу і спорту”, який склала редакція українського журналу Forbes. Про це УНН повідомили в прес-службі UMН.

За підсумками року головною подією для свого продакшну “Квартал-95” вважає завершення зйомок третьої частини фільму “Любов у великому місті” з бюджетом 2,5 млн доларів. Торік у прокаті по країнах СНД друга частина картини зібрала 10 млн доларів при бюджеті 3 млн.

Друге місце рейтингу “Forbes Украина” посів співак та тренер шоу “Голос країни” Святослав Вакарчук. У 2013 році він разом з гуртом “Океан Ельзи” провів один з найуспішніших концертних турів в історії України. За оцінкою Forbes, прибуток від продажу квитків перевищив 6 млн доларів. Четверте та ‘яте місця рейтингу посіли гурт “Воплі Водоплясова” та дует “Потап і Настя”, які дали більше сотні концертів за останній рік.

Загалом сумарні доходи топ-25 зірок шоу-бізнесу України практично не змінилися, як і торік, вони становлять близько 80 млн доларів. Основний прибуток українським зіркам, як і раніше, приносить активна концертна діяльність. В цілому рік виявився плідним: загальна кількість концертів збільшилася на 20%.

Основним трендом року Forbes називає витіснення спортсменів зірками шоу-бізнесу, що пов’язано з завершенням кар’єри Андрія Шевченка та виходом в політику Віталія Кличка.

У рейтингу серед спортсменів лідирує Володимир Кличко: він виграв 61 з 64 боїв на професійному рингу і цього року побив кілька рекордів, у тому числі отримав найвищий гонорар за свою кар’єру — 17 млн доларів за бій з Олександром Повєткіним.

Рейтинг журнал опублікує у грудневому номері. Це буде останній номер, який готуватиме команда українського Forbes у нинішньому своєму складі.

Нагадаємо, “Forbes Украина” входить до складу UMH Group, яку нещодавно придбала група компаній СЄПЕК (ВЕТЭК) Сергія Курченка. Угода була закрита 5 листопада. Після цього почалися звільнення топ-менеджменту UMH Group. 12 листопада з’явилася інформація про те, що 14 працівників сайту й журналу “Forbes Украина” подали заяви про звільнення через спроби змінити редакційну політику видання.

Сайти Президента та Кабміну “лягли”

Заява голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця щодо подій 30 листопада на майдані Незалежності у Києві