Перед Олімпіадою в Сочі можуть бути проведені чергові теракти

Поділитися

Внаслідок другого впродовж двох днів теракту в Росії, що стався у тролейбусі у Волгограді, загинуло принаймні 15 осіб. Можна сподіватися, що терор буде посилюватися, вважає експерт з питань тероризму з Collegium Civitas Ґжеґож Цєсьляк. Про це повідомляє УНН з посиланням на Польське радіо.

Терористи перед Олімпійськими іграми в Сочі можуть обрати дві тактики – передбачає експерт з питань тероризму Ґжеґож Цєсьляк.

“По-перше, можуть бути проведені атаки на самі спортивні об’єкти, які спричиняться до успіху принаймні у вимірі медійному, пропагандивному тих організацій, які покажуть, що вони мають потенціал і уміють атакувати навіть добре захищені об’єкти”,- каже експерт.

І, з другого боку, терористи можуть вести діяльність у досить відсталих регіонах (як у Волгограді, який розташований за 600 км від Сочі), але завдяки кількості жертв, будуть тривожити міжнародну громадську думку.

Ґжеґож Цєсьляк з Collegium Civitas підкреслює, що маємо справу з інтенсифікацією діяльності террористських організацій, у цьому найменших ланок, які спецслужбам важко виявити.

Як загинув мотоцикліст у селі Кровінка Теребовлянського району

У Шумахера стався крововилив у мозок, стан погіршується