П’яний вітчим вбив 6-річну дитину

Поділитися

28-річний житель одного з сіл Іллінецького району, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, побив трьох дітей своєї співмешканки. Виховні методи вітчима для 6-річного хлопчика виявилися смертельними. Матір дітей в цей час п’яний дебошир вигнав на вулицю. Про це УНН повідомили у прес-службі СЗГ УМВС у Вінницькій області.

До Іллінецького райвідділу міліції близько першої години ночі надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що в одному з будинків села батьки б’ють дитину.

Як розповів перший заступник начальника УМВС у Вінницькій області Сергій Вучкан, прибувши на місце виклику, працівники слідчо-оперативної групи міліції побачили на ліжку мертвим 6-річного хлопчика. На його тілі були численні синці та гематоми. Ще двоє дітей віком 2 та 3 років зі слідами побиття були госпіталізовані до районної лікарні. За словами лікарів, їх стан середньої тяжкості. Крім того, діти, на очах яких вбили братика, отримали важку психологічну травму.

Працівниками міліції попередньо встановлено, що побої дітям наніс їх вітчим.

Підозрюваного у вбивстві дитини, 28-річного вітчима, міліціонери затримали на місці злочину. Чоловік виправдовується, що був п’яний, і нічого не пам’ятає. Зараз він заарештований. Раніше він потрапляв в поле зору правоохоронців і відбував покарання за крадіжки.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). Чоловіку загрожує довічне ув’язнення.

Наразі триває слідство.

“УДАР” був створений Фондом Конрада Аденауера

Кравчук – Януковичу: після студентського бунту в 1991 р. був звільнений прем’єр