Правоохоронці викрили розповсюджувача дитячого порно

Поділитися

Житомирські правоохоронці розслідують кримінальне провадження, відкрите за фактом розповсюдження в мережі Інтернет відеороликів порнографічного змісту за участю неповнолітніх. Про це УНН повідомили у прес-службі СЗГ УМВС у Житомирській області.

У ході його досудового розслідування міліціонерами та представниками прокуратури міста було проведено санкціонований обшук за місцем проживання жителя обласного центру.

З помешкання 30-річного житомирянина було вилучено 9 системних блоків загальною вартістю близько 160 тисяч гривень. Наразі вилучене комп’ютерне обладнання направлено до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС для проведення відповідної експертизи.

Наразі досудове розслідування у даній справі триває. Організаторам і розповсюджувачам дитячої порнографії відповідно до чинного законодавства загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, комп’ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонтування.

 

Труп на Євромайдані: очевидці повідомляють, що людині стало зле

За добу у столиці госпіталізували шість мітингувальників