Труп на Євромайдані: очевидці повідомляють, що людині стало зле

Поділитися

Міліція опитує очевидців смерті чоловіка на Євромайдані. Вони повідомляють, що людині стало погано. Про це УНН повідомила прес-секретар ГУМВС України у Києві Ольга Білик.

Речник повідомила, що за словами очевидців, чоловікові стало погано, у нього ротом пішла кров.

Наразі, як повідомляють у міліції, тіло доставлено на судово-медичну експертизу.

Речник зауважила, що за попередніми висновками експертів на тілі померлого не виявлено слідів насильницької смерті, а травма голови була отримана в наслідок падіння, вочевидь, коли чоловікові стало погано. Однак остаточні висновки будуть після проведення судово-медичної експертизи.

Нагадаємо, сьогодні до столичної міліції надійшло повідомлення про те, що в районі оглядового майданчика поблизу готелю “Україна” на сходах було виявлено тіло чоловіка. Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, констатувала смерть потерпілого, без видимих ознак насильницької смерті.

Приблизний вік померлого — 50-55 років.

Наразі на місці працює слідчо-оперативна група та судмедексперти. Всі обставини події з’ясовуються.

Нагадаємо, позавчора, 4 грудня, нардеп-“регіонал” Володимир Олійник заявив, що опозиція готує провокацію на Майдані Незалежності.

“Ми отримали інформацію від джерела, близького до опозиції, що готується провокація на Майдані”, — сказав В.Олійник, не назвавши конкретне джерело.

“Обговорюється питання про вбивство когось на Майдані чи підкинути труп”, — сказав він.

Згодом МВС взялося перевірити заяву Олійника.

У свою чергу, один з лідерів опозиції, Арсеній Яценюк, у відповідь на повідомлення нардепа В.Олійника, звинуватив партію влади: “Партія регіонів готує сценарій провокацій: це може бути або труп активіста, або труп міліціонера — і на цій підставі почати фактично криваву різанину”.

Власенка у Харкові знову облили зеленкою

Правоохоронці викрили розповсюджувача дитячого порно