Школі щасливого материнства св. Анни 10 років

Поділитися

Проект ТБФ Карітас «Школа щасливого материнства св. Анни» з великою радістю запрошує на святкування 10-ї річниці з дня заснування 15 грудня 2013р. в Українському домі «Перемога» об 11.00 год. Генеральні партнери свята: -Майстерня свята «Милана»

-Видавництво «Школярик»

-«Кімберлі – Кларк Україна»

Основні партнери: -інтернет магазин «Sapone» (основи для мила, шампунів, косметики).

Ексклюзивні партнери:

-Кондитерська майстерня «Насолода Смаку» -ресторан «Шоколад»

 

Гостинний партнер: Український дім Перемога За сприяння: міської ради, міської дитячої лікарні, консультативного центру “Колиска життя”, Архикатедрального собору УГКЦ, Управління у справах сім’ї та молоді ТОДА, Департаменту охорони здоров’я ТОДА, ГО«Центр щасливого Батьківства та Материнства», КУТОР «Центр здоров’я», Пласту та МГО «Іскра любові», Торгової групи “АРС”, БФ «Подоляни», фармаркету Ельфа, «OLFA- проект Apivita», магазину дитячих товарів Кумка, форуму СІМЕЙКА forum.mamusi.org.ua. Інформаційні партнери: Ух-Радіо, радіо Світанок, сайт для батьків «Діти» dity.te.ua, журнал молодого життя «Молодь», обласна телерадіокомпанія, тернопільська щотижнева газета У кожен дім, 20 хвилин, Моя газета, Нова Тернопільська газета, Вільне життя, Тернопіль Вечірній, Свобода, інтернет- видання Погляд, портал like.te.ua, Телеканал TV-4, ІНТБ, ТТБ.

На Вас чекатимуть: -безкоштовні майстер-класи для і дітей і дорослих від Лесі Скрипки, Мар’яни Філь, Марії Гадзалішин, Аніти Болдіної, -відкриття і тижнева фотовиставка авторських робіт фотографа Ярослава Дзюня: «Щастя неможливо купити. Його можна тільки народити!», -весела концертна програма, і опісля частування солодощами, -поезії та ессе про материнство та батьківство, -доповідь про можливості роботи з кризовими вагітностями за допомогою Ресурних фото-карт «Дива небесні», від психотерапевта Марії Хомів.

У супроводі музичного колективу Ларінель

 

А також багато цікавого і корисного, і звісно, напередодні свят святий Миколай зможе побажати вам щасливих святкувань. Весело, цікаво, тепло, пізнавально! Святкуймо наше день народження разом! Прес-конференція з нагоди 10 річчя «Школи щасливого материнства св.Анни» відбудеться напередодні 9 грудня об 15.00 в приміщенні консультативного центру руху за життя «Колиска життя», вул.Сагайдачного 14.

Уродженець Львівщини, якого знайшли мертвим біля Євромайдану, був раніше судимим

Дружина чоловіка, який влаштував стрілянину, каже, що виною всьому – ревнощі