Уродженець Львівщини, якого знайшли мертвим біля Євромайдану, був раніше судимим

Поділитися

Міліції вдалось встановити особу чоловіка, який помер неподалік Євромайдану в Києві – ним виявився 51-річний уродженець Львівщини. Також у відділі зв’язків з громадськістю міліції Києва з’ясували, що 51-річний померлий раніше був судимий за майнові злочини, передає УНН.

Сьогодні вранці до міліції Києва надійшло повідомлення про те, що в районі оглядового майданчика поблизу готелю «Україна» на сходах було виявлено тіло чоловіка. Згодом стало відомо, що причиною смерті стала запущена відкрита форма туберкульозу.

Згідно соціологічних досліджень, протестні настрої на півдні та на півночі України майже ідентичні, на заході дещо більші, на сході – менші. Про це повідомляє Київський міжнародний інститут соціології.

“Найбільша в Україні частка громадян, готових брати участь у акціях соціальних протестів, — 28,5%, — як і найменша частка неготових до участі у будь-яких протестах — 47,8%, зафіксовані у Західному регіоні. Статистично значуще не відрізняються між собою частки опитаних, які повідомили про свої протестні наміри у Центральному і Південному регіонах — їх 22,2% та 21,4%, відповідно. Але частка неготових до участі у будь-яких протестах у Центральному регіоні статистично значуще менша, ніж у Південному — 57,5% проти 63,8%”, – повідомили в КМІС.

За словами соціологів, найменше намірів приймати участь у протестах на сході.

“Найнижчий рівень протестних намірів було зафіксовано у Східному регіоні — лише 16,7%готових брати участь хоча б у одній формі протесту з перелічених. Хоча частка неготових до участі у будь-яких протестах в цьому регіоні (52,4%) статистично значуще не більша ніж на Заході і менша не лише ніж у Центральному регіоні, але й у Південному”, – наголосили в КМІС.

Іноземець-педофіл викрав 11-річного хлопчика і відвіз у Крим

Школі щасливого материнства св. Анни 10 років