Сьогодні вночі знову напали на активістів Євромайдану

Поділитися

Близько 2:59 ночі у дворі будинку по вулиці Новоолександрівський, 54а, корп. 6 (це комплекс новобудов в Київському районі міста Харкова) було пошкоджено ходову частину, розбито скло та підпалено легкову машину, яка перевозила координаторів та техніку для харківського Євромайдану. Про це повідомили активісти у мережі Фейсбук, передає УНН.

“В автомобіля “Опель Омега” розбито переднє і бокове скло, вигорів салон. На місце злочину прибули пожежники і міліція, розпочато слідчі дії”, – сказано у повідомленні.

Після закінчення мітингу 23 грудня ввечері після 20:00 ця машина стояла на початку вулиці Гіршмана навпроти пам’ятника Тарасу Шевченку (де щодня проводиться харківський Євромайдан). Вона в цей час не завелася, власники виявили ушкодження ходової частини, викликали таксі і відбуксували машину до вулиці Новоолександрівський, 54а. Машина стояла за цією адресою всі попередні дні Євромайдану.

Активісти вважають, що підпал машини планувався просто навпроти пам’ятника Шевченку.

Нагадаємо, ввечері 5 грудня з орендованого харківським ЄвроМайданом мікроавтобуса було викрадено електрогенератор вартістю 13,5 тис. гривень, 13 грудня цю саму автівку, вартістю 9 тис. 600 доларів спалили, 20 грудня “тітушки” атакували Штаб #ЄвроМайдан #Харків – розбили вікна та обмалювали провокативними фасад будівлі Штабу.

У Бережанах відбулася конференція на відзначення 125-ї річниці Лева Лепкого

Охоронець викрав 21 ящик печива, щоб покласти під ялинку