Спілка офіцерів України Тернопілля підтримує Євромайдани Тернополя та України.

Поділитися

Спілка офіцерів України Тернопілля підтримує Євромайдани Тернополя та України.

КОДЕКС ЧЕСТІ
члена Спілки офіцерів України

Я (військове звання, ім’я та прізвище) свідомо вступаючи в члени СОУ, не маючи перед собою ніяких особистих інтересів, крім інтересів незалежності України, урочисто обіцяю:

* Завжди берегти і примножувати військову славу і традиції героїв усіх війн за визволення України та її народу від іноземних загарбників.

* Завжди пам`ятати, що доля України – це водночас моя доля і доля моєї сім’ї, тому у своїй діяльності керуватися тільки інтересами України, боротися за досягнення мети і завдань Спілки всіма своїми силами і можливостями, чесним і правовим шляхом.

* Завжди пам`ятати, що мене і мою сім`ю годує і одягає Український народ, а тому ніколи не підніму руки на нього.

* Не шкодуючи сил працювати над підвищенням свого професійного рівня, над примноженням могутності Збройних Сил України.

* Понад усе ставити військове товариство, пам`ятати, що я один за всіх, а вся Спілка – за мене; кривда чи образа члена Спілки отримають негайну відсіч від мене.

* Яку б посаду я не займав, завжди готовий зустрітись, вислухати і прийти на допомогу кожному членові Спілки та членам його сім`ї.

* Завжди пам`ятати, що за мною стоїть вся Спілка, яка завжди захистить мене. Але я своїми діями можу принести їй як славу, так і ганьбу; за будь-яких обставин залишатись чесною і порядною людиною.

* Ніколи не зрадити справі Спілки, давши раз слово честі – дотримуватись його завжди.

* Ніколи не боятися ворогів України, давати їм негайну і належну відсіч, боротися проти несправедливості, негідників, кар`єристів і підлабузників, проти антиукраїнських настроїв.

Тернопіль третій день страйкує

За 4 роки в Україні вкрали 50 мільярдів гривень!