Стартує фотоконкурс “Новорічна міграція”

Поділитися

Державне підприємство «Документ» оголошує сімейний фотоконкурс на тему “Зимовий туризм”. Завантажуйте свої світлини на яких Ви і природа, походи, лижі, сноуборди та інші зимові вітчизняні чи закордонні розваги.
У конкурсі беруть участь світлини, на яких залишились на згадку незвичайні веселі події, що сталися з Вами у новорічні свята і які, на вашу думку, «відбулися!» активно і у русі.
З Тернопільським «Паспортним сервісом» кожен, хто мріє зануритися в океан нових вражень і розкрити кордони свого світу і бачення, може отримати бажане. Перший крок до Вашої мрії за Державним підприємством «Документ». Троє переможців конкурсу отримають безкоштовні і позачергові послуги у допомозі оформлення закордонного документа.
Для участі у конкурсі потрібно знайти нас у соціальних мережах («Фейсбук» https://www.facebook.com/dokument.ternopil та «В контакте» http://vk.com/dokument_ternopil ) та до 1 лютого 2014 року прикріпити на стіні свої неординарні і яскраві новорічні світлини. Кращих визначать самі ж відвідувачі сторінок за кількістю лайків.
Про умови акції Вам можуть розповісти і працівники Тернопільського «Паспортного сервісу», який знаходиться за адресою м. Тернопіль, вул. Руська 17. Тут завжди привітно та з європейським сервісом зустрічають відвідувачів. А прийом документів, фотографування та внесення даних до електронної бази становить близько 15-20 хвилин.
Тернопільський “Паспортний сервіс” об’єднав декілька етапів процесу під одним дахом. Відразу ж в Центрі розташований відділ міграційної служби, працівники якого обробляють і перевіряють всі дані, дають дозвіл на друк закордонних паспортів і безпосередньо видають їх.
Особливістю “Паспортного сервісу” є можливість оформлення закордонного паспорта незалежно від місця реєстрації громадянина України. Державне підприємство «Документ» старанно працює аби виправдати свій девіз: “Найвищі стандарти обслуговування за найнижчими цінами!”

Екологи просять покарати мітингувальників, які занедбали Маріїнський парк

Віктор Литвинчук: “Майдан – це вже всесвітня історія, в якій наша хата не скраю”