Тернопільські держслужбовці почали масово “хворіти”

Поділитися

Щоб не виконувати ганебної вказівки Хоптяна та його ставлеників – голів РДА, держслужбовці по всій області масово йдуть у відпустки за станом здоров’я.

Про це керівникам районних та обласного штабу повідомляють прихильники партії ВО «Батьківщина» – державні службовці краю.

З їх слів стало відомо, що кожна районна адміністрація має відправити на неділю, 15 грудня до Києва 45 чоловік – повний автобус. Відмовлятися від поїздки не можна, але неофіційно керівники управлінь радять працівникам йти на лікарняний і самі так роблять.

Тих «активістів», що погоджуються їхати на антимайдан, змушують брати з собою родичів та знайомих, щоб заповнити автобус.

Цікаво те, що жодної мови про оплату поїздки та добових немає. РДА змушують самотужки знаходити автобус та шляхи фінансування для «добровільно-примусової подорожі».

Тернопільська обласна організація ВО «Батьківщина» щиро вдячна кожному жителеві нашого краю за чітку громадську позицію, за відмову виконувати незаконні та ганебні вказівки антиукраїнського, бандитського режиму.

Разом Ми їх переможемо! Разом і до кінця!

Клопотання прокуратури про європрапори і страйк забезпечення позовів задоволено судом

У Тернопільській обласній раді кояться дивні речі