У 2013 році “Мрію” двічі визнали кращим роботодавцем України

Поділитися

Компанія «Мрія» ввійшла в число 25 кращих роботодавців України, які надають своїм теперішнім та потенційним працівникам найкращі умови для ефективної роботи та професійного росту.

Дослідження, організоване та проведене газетою «Капітал», базується на даних, отриманих в результаті анкетування 100 найбільших українських компаній, опитування студентів найбільших українських вузів та експертів, а також інтернет-голосування на сайті capital.ua.

Зокрема, респонденти високо оцінили механізм побудови та управління брендом роботодавця, внутрішній і зовнішній рекрутмент, роботу з вузами та студентами, мотиваційні програми для співробітників, індивідуальні плани розвитку, програми навчання, інститути внутрішніх тренерів, менторство, управління наступністю, наставництво, кадровий потенціал керівників, лояльність персоналу, корпоративну культура, КСВ, IT-рішення та інновації.

Також компанія «Мрія» вже другий рік поспіль отримала «Премію HR-бренд Україна». Цього року завдяки проекту МВА-програма Агролідерства компанія посіла третє місце в номінації «Україна».

Чоловіка, який зарізав свою жінку, засудили до 14 років тюрми

Механікшкола мільярдера Івана Гути випустила своїх перших студентів