У Тернопільській обласній раді приховають зрадників аж до понеділка

Поділитися

На тернопільському майдані місцеві лідери опозиції неодноразово оголошували, що всі манкурти, які знущаються над тернополянами, прислуговують антинародній владі Віктора Януковича та Миколи Азарова, буду оголошені громадськості. Більше того, на Театральному майдані буде розміщений стовп ганьби, на якому розмістять фото та імена антигероїв.

Сьогодні в Тернопільській обласній раді лише 62 депутати знайшли у собі мужність проголосити недовіру голові Тернопільської ОДА Валентину Хоптяну. Хоча 31 жовтня 87 депутатів різних фракцій обласної ради підтримали обрання голови Тернопільської обласної ради Василя Хомінця.

У ході засідання  оголошувалось та в інтерв’ю  “ПРО ВСЕ” п. Хомінцем зазначалось, що імена депутатів, які не прийдуть на сесію обласної ради, будуть оголошені громаді.

На жаль, станом на 19 годину 6 грудня імена депутатів-боягузів, які прислуговують антинародній владі, так і не оприлюднили на сайті Тернопільської обласної ради.

Чому цього не зробили, ми так і не змогли дізнатися, оскільки голова Тернопільської облради не брав телефонної трубки, а керуючий справами п. Дулеба зазначив, що оскільки Василь Петрович Хомінець пішов на майдан, то напевно, прізвища депутатів оголосять з понеділка.

Проте, на нашу думку, це своєрідна форма покриття колег-депутатів з інших фракцій,  з якими свободівці успішно дерибанять бюджет нашого краю. У понеділок інформаційна хвиля щодо рішення обласної ради спаде і нікчеми-литвинівці, єдиноцентристи і регіонали нікому не будуть цікаві.

Як працівник Тернопільської облдержадміністрації захищав президента Януковича (відео)

Як у Тернополі “блокують” облдержадміністрацію для “галочки”