Упіймали злодія в законі “Принца” з пістолетом

Поділитися

У Запоріжжі працівники Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю спільно з представниками територіального спецпідрозділу затримали впливового “злодія в законі” на прізвисько “Принц”, повідомили УНН у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

Під час санкціонованого особистого обшуку в “коронованого злодія” вилучено споряджений набоями пістолет “ТТ” зі стертими серійними номерами. Зброю вже направлено на експертизу до НДЕКЦ ГУМВС області.

Також у чоловіка знайшли порошкоподібну речовину, яка ймовірно є наркотичною, що теж встановлять експерти.

“Коронований” у 1990 році “Принц” неодноразово відбував покарання за скоєння тяжких злочинів на території Грузії та Російської Федерації. Притягувався до кримінальної відповідальності і на Україні за незаконний обіг наркотиків.

Після звільнення з місць позбавлення волі “злодій у законі” знову потрапив у поле зору правоохоронців. В літку цього року в автомобілі, яким він пересувався, УБОЗівці вилучили бейсбольну біту, обріз мисливської рушниці, пістолет з набоями та кокаїн. За цими фактами розпочато кримінальне провадження ст.ст. 263, 309 Кримінального кодексу України, яке наразі розглядається у Київському районному суді Сімферополі.

Затримано третього підозрюваного у побитті Т.Чорновол

Упіймали чоловіка, який незаконно перевозив майже 200 ялинок