Затримано третього підозрюваного у побитті Т.Чорновол

Поділитися

У рамках розслідування кримінального провадження за фактом побиття Тетяни Чорновіл та в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України правоохоронці затримали третього підозрюваного, який перебував у розшуку. Про це УНН повідомили у пресс-службі МВС.

Наразі із затриманим проводяться слідчі дії – допит.

Третім підозрюваним є Котенко Сергій Олександрович, 1984 року народження.

Нагадаємо, вночі з 24 на 25 грудня була побита журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновол пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю. У Т.Чорновол діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс.

Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновол. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб). Розслідуванням займаються слідчі Головного слідчого управління МВС України.

Зазначимо, Президент України Віктор Янукович звернувся до правоохоронців з вимогою терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол. Генеральний прокурор В.Пшонка наголосив, що розслідування побиття активістки має бути максимально відкритим та взяв процесуальне керівництво під особистий контроль.

Побиття Т.Чорновол схвилювало США

Упіймали злодія в законі “Принца” з пістолетом