Володимир Стаюра: “Ми стоятимемо доти, доки не змінимо цей режим!”

Поділитися

 

Багатотисячна акція протесту триває у Тернополі. Біля стін Тернопільської облдержадміністрації продовжується пікет, сюди приєднуються активісти з Театрального майдану міста. Потрібно зазначити, що на Театральному  майдані і біля стін адміністрації – готові до рішучих дій молодь і старші мешканці Тернопільщині.

 

Другий день поспіль протестувальники вимагають від голови Тернопільської обласної державної адміністрації оголошення його позиції та виходу до людей. Проте наразі відповіді немає.

 

«Другий день поспіль ми очікуємо тут на голову облдержадміністрації, – зазначив голова Комітету національного спротиву Тернополя, голова Тернопільської обласної організації ВО «Свобода» Володимир Стаюра. – Якщо він підтримує цей режим, то ми будемо продовжувати пікет адміністрації, якщо не підтримує – вимагаємо скласти повноваження і, найважливіше, – вийти з Партії регіонів. Перебуваючи у адміністрації, щоб дізнатися, де перебуває Хоптян, мене повідомили, що його немає на робочому місці. Також наголосили, що сьогодні він працює в районах, проте категорично відмовилися назвати в яких саме. Є інформація, що вночі він перебував в своєму кабінеті. Помічник голови облдержадміністрації повідомив, що телефон Хоптяна перебуває поза зоною досяжності».

Олексій Кайда: “Українці вийшли на майдани не за гроші, машини чи маєтки. Ми вийшли, бо вони нас вже дістали!”

Люди в масках – не провокатори, а патріоти?