Заява Ліги підприємців “Українська справа”

Поділитися

Один народ, одна держава, спільна справа – українська!
30 листопада чинна влада скоїла злочин, переступила рубіж, який розділяє добро і зло, християнську мораль і цинічну аморальність, демократичні цінності та диктатуру. По-звірячому розправившись з учасниками мирного мітингу на столичному Євромайдані, застосувавши силу проти наших дітей, президент, уряд та підконтрольні їм загони спеціального призначення на увесь світ продемонстрували свій патологічний страх перед власним народом, хронічну нездатність до конструктивних дій в ім’я України.
Підняті над головами беззахисного цвіту нації кийки «Беркута», скалічені чоботами нелюдів у камуфляжі молоді тіла на скропленому кров’ю асфальті враз і назавжди зробили цю владу нелегітимною, антинародною, бандитською.
Ліга підприємців «Українська справа» заявляє рішучий протест з приводу антиконституційних дій Банкової та її посіпак і всіма доступними для громадянського суспільства засобами та методами добиватиметься справедливого покарання і для тих, хто віддавав наказ на штурм Євромайдану, і для тих, хто виконував цю команду. Президент та його кишеньковий уряд мають бути відсторонені від влади, промосковська п’ята колона не буде святкувати перемогу, замішану на крові наших дітей. Україна гідна кращої долі, патріотичної влади, а не свавілля яничарів.
Вибудовуючи свою громадську діяльність на таких загальнолюдських цінностях, як Духовність, Честь, Гідність, Повага, Справедливість, Патріотизм, «Українська справа» якнайактивніше долучилася до всеукраїнського громадянського спротиву. Самоорганізувавшись, чимало учасників Ліги підприємців відстоюють національні інтереси українців на майданах та вулицях Києва. Ті ж, хто залишився на місцях, беруть участь у діяльності страйкових комітетів, надають посильну фінансову та іншу допомогу краянам в організації протестних акцій, забезпечують їх учасників гарячими напоями, харчуванням, теплим одягом а при потребі – транспортними засобами.
Тож закликаємо приєднатися до цієї благородної української справи й інших підприємців Тернопільщини, всіх, кому небайдужа доля нашої незалежної держави.
Окреме наше звернення – до лідерів політичних сил та їх організацій на місцях. Столичний Євромайдан яскраво продемонстрував, що свідоме свого історичного вибору громадянське суспільство сьогодні гуртується не під партійними стягами, а під одним-єдиним Державним прапором. Тож не затуляйте його різноколір’ям іншої символіки. Країна у нас – одна, як матір. Народ наш – єдиний у своїх мріях та прагненнях. То ж хай і перемога, у яку ми всі свято віримо, буде спільною – українською!
Слава Україні!

В “Інституті Республіка” порадили ігнорувати судову заборону мирних акцій

Ректор Києво-Могилянської академії закликав студентів прийти на акцію протесту