Звернення народного депутата України від ВО «Свобода» Олексія Кайди

Поділитися

Брати і сестри українці!

Цієї ночі влада знову показала, що боїться свого народу. Протягом дев ’яти годин тисячі спецпризначенців здійснювали атаки на мирних громадян на Майдані. Цієї ночі чи не весь світ спостерігав, молився і вболівав за нас. Ця ніч – це ніч гідності. Я дякую всім, хто був тут, з нами на Майдані. Ми ще раз довели, що можемо не просто боротися за свої права, а що можемо перемагати. Я пишаюся моєю нацією! Я пишаюся кожним українцем, який безстрашно відстоював Майдан!

Зараз звертаюся до всіх, кому небайдуже майбутнє країни, майбутнє рідних і близьких, дітей та онуків. Сьогодні вночі у Києві українці відбили ворожий наступ. Але ми потребуємо Вашої підтримки і допомоги! Не будьте байдужими! Бо зараз вирішується доля України. Маємо підтримувати один одного. Маємо стояти поруч – свій за свого, брат за брата.

Ця влада ще раз показала, що не здатна поважати людські права. Ще вчора вдень так званий президент зустрічався з представниками уряду США та Європарламенту . Ще вчора він замилював очі за круглим столом з іншими президентами, запевняв, що не буде застосовувати силу до мирних протестувальників та закликав до переговорів. А вже під покровом ночі як злодій віддавав наказ штурмувати Майдан. А зі злодіями і головорізами не можна мати справу, їх треба тільки зневажати і карати за злочини. Як свідчить історія, усім диктаторам і режимам приходив кінець. І їхній кінець вже близький.

Увесь світ пишається тим, як ми боремося за нашу країну і нашу свободу.

Ми – нація переможців, яка достойна жити на своїй землі. Разом ми – сила. І разом ми переможемо і відправимо у відставку Януковича та його бандитську владу! Тому що ми сильніші духом і тому що правда на нашому боці!

Слава Україні! Слава її Героям!

Прес-служба народного депутата України Олексія Кайди

З Бучацького району керівник адміністрації везе на антимайдан медиків

Заява Громадянської Експертної Групи