Звернення президії Тернопільської обласної ради профспілок до профспілкових організацій області

Поділитися

Шановні спілчани!

Події останніх днів засвідчили про брутальний і цинічний спротив Президента і Уряду України волевиявленню українського народу за втілення в державі європейських стандартів, побудову демократичного суспільства, повагу до громадянських прав і свобод .

Обласна рада профспілок гостро засуджує невиправдано жорстоке побиття учасників мирної акції працівниками силових структур на майдані Незалежності у м.Києві в ніч з 29 на 30 листопада цього року.

Зважаючи на загрозу загальноприйнятим людським і християнським цінностям та соборності України, звертаємося до членів профспілок і трудових колективів підтримати Резолюцію Народного віче «За європейську Україну!», та заклики громадських організацій до безстрокового національного мирного страйку.

З метою недопущення можливих переслідувань учасників масових акцій протесту рекомендуємо профспілковим організаціям невідкладно ініціювати скликання зборів трудових колективів з прийняттям рішення щодо участі у національному мирному страйку та забезпечити їх правовий захист.

Наша сила в єдності!

За дорученням президії,

Голова обласної

ради профспілок А.В.Присяжний

 

м. Тернопіль 2 грудня 2013 року

Євромайдан у Тернополі: враження і оцінки

Про підтримку національної акції протесту