Де є робота на Тернопільщині?

Поділитися

За станом на 01.01.2014 року 179 підприємств міста подали інформацію в Тернопільський міськрайонний центр зайнятості про наявність 365 вільних робочих місць та вакантних посад ( на 01.01.2013 р. – 524 вакансії), у тому числі потреба для заміщення на посади службовців – 140 місць.

Всього за січень – грудень 2013 року Тернопільський міськрайонний центр зайнятості отримав інформацію від 2197 підприємств міста про наявність 15493 вільних робочих місць та вакантних посад. Загальна чисельність прийнятих на постійне місце роботи працівників на 2551 підприємство, установу, організацію та до фізичних осіб-підприємців міста Тернополя за даними відомостей про прийнятих з початку 2013 року становить 17004 особи.

В 2013 році проведені 39 міні-ярмарок вакансій щодо сприяння роботодавцям в укомплектуванні заявлених вакансій з Головним управлінням держсанепідслужби у Тернопільській області, ДУ «Тернопільський обласний лабораторний центр держсанепідслужби України», КП «Міськавтотранс», ТОВ ательє мод «Люкс», підприємство «Надія», ПП «Влад», Тернопільський міський відділ Управління МВС України в Тернопільській області, представниками центру комплектування ЗхРУ (Державна прикордонна служба України), ТОВ «ДОТ КОЛЛ», КП «Тернопільелектротранс», ТОВ «Добробуд», ПП «Аріол – Тернопіль», КП “Міськавтотранс”, ПП «Магнетікван», ТОВ «Ант», ПП «Коб – Буд», ПП «Режанс – Полісаж», Тернопільський комбінат хлібопродуктів, ПАТ ТРЗ « Оріон», ТОВ «Тернопіль Комунал Сервіс», в яких взяли участь 558 безробітних, 4 презентації роботодавця: СПД ФО Мамус І. М., СПД Беднарчук Н.С., СПД Геруля Л.В., СПД Руцька С.І.

Відповідно до „Порядку реєстрації трудового договору між працівником і фізичною особою – суб’єктом підприємницької діяльності” за період з 01 січня по 31 грудня 2013 року зареєстровано 3752 договори, знято з

Єдиний місцевий високопосадовець на Тернопільщині провів брифінг

У Бучачі місцеві “шарапови” викрили “Фокса”