До справи підсудних в Оболонському суді долучені рапорти снайперів!

Поділитися

Народний депутат України від Тернопільщини Володимир Бойко розповів журналісту “ПРО ВСЕ” про ситуацію, яка зараз склалася в одному із судів Києва на дану годину.

– Зараз я знаходжуся в Оболонському районному суді міста Києва,- розповів Володимир Бойко. Тут сьогодні буде розглянуто 19 справ щодо затриманих учасників Автомайдану і Майдану. На 20 годину  розглянуто дві справи. Одна щодо хлопця зі Львова, 1979 року народження. Його залишили під вартою. Інша справа стосувалась мешканця Кременецького району С. Щодо нього застосовано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Він поїде додому і справа в подальшому буде розглядатися за місцем проживання. Наразі це ще не остаточне рішення, а лише запобіжний захід. Зараз очікуємо на початок судового засідання над жителем Козови, пенсіонером з 1949 року народження. Прізвище чоловіка Андрійчук. По ньому також подані клопотання взяття на поруки, на козівчанина взяті позитивні характеристики. Зрозуміло, що ця людина не могла організовувати заворушень. Що цікаво, у справах  затриманих, ЗМІ це точно поширять, доручені рапорти снайперів. У них підтверджується протиправні дії людей. З них випливає, що заяви міністра внутрішніх справ Захарченка, що міліціонери на Майдані, на Грушевського не мають вогнепальної зброї – не відповідають дійсності. Снайпери не сидять просто з біноклями. У них є певна зброя, а отже…

Щодо козівчанина, то це колишній зоотехнік. Депутат Бойко має переконання, що це інтелігента людина. Принаймні, склалося добре враження від спілкування. Зрозуміло, що чоловік поділяє погляди мільйонів українців, тому і є на Майдані. У рапортах міліціонерів є багато нестиковок. У свідченнях можна прочитати, що козівчанин мав у руках і палицю, і мотузок, перев’язані кулі, пістолети якісь. У людини лише дві руки. Одночасно все тримати не можливо. У всіх рапортах однакові записи. Зрозуміло, що все це брехня. Один із слідчих виходив до беркутівців і відверто казав, що “хлопці, у вас неув’язки в рапортах”. Або переписуйте це все, або робіть так, щоб все збіглося. Я думаю, вони придумують легенди.

Щодо кожного затриманого є клопотання про взяття на поруки Арсенієм Яценюком. Є група народних депутатів, які також підтримують затриманих.

0

Повстала Україна!

Міліціонера застрелили неподалік гуртожитку “Беркута”