Не допустимо іноземної окупації України!

Поділитися

Поведінка бандитського режиму Януковича виразно демонструє, що в Україні існують величезні шанси перетворення внутрішньої окупації на окупацію зовнішню. Янукович — це не просто узурпатор влади. Нині він перетворився на відверту московську маріонетку.

Прагнучи за будь-яку ціну зберегти владу і багатства, Янукович та його кліка слухняно виконують вказівки Кремля. Саме цим, а також впертістю і тупістю межигірського недолюдка, можна пояснити те, що зараз триває ескалація силового конфлікту між повсталим народом та представниками репресивних органів — ланцюговими псами, що захищають бандитський режим.

Цілком очевидно, що Кремль стимулює агресію антиукраїнської влади проти власного народу. У Москві думають, що такі нахабність і брутальність зможуть змінити ситуацію в Україні на користь імперських інтересів Кремля. Та вони глибоко помиляються, адже українці, як показує досвід кількох останніх днів, сміливо прийняли кинутий їм виклик і стали і на шлях Війни.

Сьогодні українські революціонери ведуть боротьбу не просто проти режиму внутрішньої окупації — вони обороняють власну землю від московської окупації. Ця боротьба свята і благословенна Богом. Водночас вона безкомпромісна, а відтак “Воля або смерть!” – одне із центральних гасел нинішньої революції.

У жодному разі не варто думати, що нинішня революція має якийсь русофобський характер. Зараз на Майдані пліч-о-пліч з українцями знаходиться чимало представників національних меншин, в тому числі ті росіяни, які поважають право українців бути господарями власної долі на своїй землі. Також нашій революції симпатизує чимало росіян у самій РФ — тих патріотів, котрі розуміють приреченість імперського шляху розвитку власного народу і мріють про повноцінну російську національну державу. Впевнені, що перемога Національної революції в Україні вб’є ще один цвях у домовину російського імперіалізму.

У цю мить, коли над Україною продовжує висіти тінь московського імперського монстра, “Правий сектор” закликає українців і всіх людей доброї волі не збавляти обертів національно-визвольної боротьби. Втрачати нам нічого, а здобувати є що — Українську Самостійну Соборну Державу. Отож, до Перемоги, бо з нами Бог!

Провідник ВО «Тризуб» ім. С.Бандери Дмитро Ярош

Львівська обласна організація Партії регіонів вимагає відставки Азарова і термінових виборів

Алгоритм революції