Невже школярі Скалата ганьбились добровільно?

Поділитися

Великий портрет Президента України Віктора Януковича вишили вихованці Скалатського будинку школярів, що на Підволочищині. Засіваючи і вітаючи голову Тернопільської обласної державної адміністрації Валентина Хоптяна з новорічно-різдвяними святами діти передали вишитий портрет через керівника області главі держави.

ganba 2 Як розповіла одна із вишивальниць Василина Паламар, портрет Президента вони вишили в знак подяки Президенту України за реалізацію соціальних ініціатив, зокрема за оновлення міста. Скалат минулого року відсвяткував 500-річчя. До свята, як розповіли вихованці Скалатського будинку школяра, у місті за підтримки Президента та голови облдержадміністрації реконструйовано замок, оновлено стадіон, відремонтовані дороги, облаштовано парк, освітлено вулиці, а сам Скалат набув європейського вигляду.

«Портрет ми вишили на знак подяки нашому Президенту України. Цю ідею нам дав голова РДА Руслан Комар-Чорний. Вишивали портрет 15 дівчат з гуртка «Вишиванка» протягом 2 місяців. Складна робота, але ми нею захопилися. Портрет вишитий  7 кольорами таі 16 відтінками. Наймолодшій вишивальниці  7 років, найстаршій – 16», – розповіла Василина Паламар.

 Голова ОДА Валентин Хоптян подякував дітям від Президента за подарунок і заявив, що найближчим часом передасть портрет Віктору Януковичу від дітей Підволочищини. Керівник області пообіцяв і надалі сприяти розвитку малих міст і сіл Тернопільщини.

 «У Скалаті ми обов»язково добудуємо школу з басейном. Поруч зі стадіоном буде дитяча спортивна школа. Парк ми плануємо наситити новим змістом – перетворити його на гідропарк. Також ми прийняли рішення зробити навколо Скалата об»їздну дорогу. Ми робитимемо все для того, щоб місто  розвивалося. Та, і не тільки Скалат.  Ми все робитимемо для того, щоб ініціативи Президента України впроваджувалися у всіх населених пунктах. Ця робота в області активно ведеться і ми її продовжимо», – заявив керівник області Валентин Хоптян.

 Голова ОДА вручив дітям Скалата, які завітали у День старого нового року його засіяти та защедрувати, подарунки. Керівник області побажав учням та вчителям добра, здоров’я і Божого Благословення, повідомили таку ганебну новину від Korespondent Info

Відео сайту seven days

Що насправді вирішив суд щодо дружини губернатора Тернопілля?

Розпочалося голосування за логотип заявки Львова на право проведення Зимових Олімпійських ігор 2022