Нову стрічку Мартіна Скорсезе “Вовк з Уолл-стріт” заборонили до прокату

Поділитися

Деякі країни заборонили до прокату нову кінокартину Мартіна Скорсезе “Вовк з Уолл-стріт”, в інших — піддали жорсткій цензурі. Зокрема, стрічку заборонили показувати в Малайзії та Непалі, а в індійському прокаті фільм йде в усіченої версії, повідомляє УНН із посиланням на іноземні ЗМІ.

Також версія “Вовка” з вирізаними сценами йде в прокаті в Лівані, а деякі кінотеатри Сінгапуру зважилися показати фільм тільки при надвисокому обмеженні за віком.

Причиною такої поведінки стала велика кількість відвертих сексуальних сцен у тригодинний картині 71-річного режисера. Крім того, персонажі фільму не соромляться вживати лайливі слова: так, наприклад, різні варіації слова “fuck” вживаються в стрічці 569 разів.

Нагадаємо, в головній ролі у стрічці “Вовк з Уолл-Стріт” знявся Леонардо ДіКапріо. Картина була номінована на премію “Оскар” у п’яти номінаціях і змагатиметься за головну кінонагороду у категоріях “найкращий фільм”, “найкращий режисер”, “найкраща чоловіча роль”, “найкраща чоловіча роль другого плану”, а також “найкращий адаптований сценарій”.

США піддали сумніву прихильність демократії України

За заклики до повалення Януковича можна “заплатити” 51 тис. грн