Обережно! У Бучацький район їде крутий рецидивіст, який побив сотню міліціонерів!

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомляла про викрадення у столиці мешканця Тернопільщини Івана Кізюка. Інцидент трапився близько 17 години 25 січня. Хлопець є членом громадської організації “МНК”. За словами свідка – родича Івана, він разом з батьком та схопленим хлопцем прогулювався центром міста. До них підійшли двоє у формі, які не представилися. За словами родичів, Кізюка забрали за те, що він ішов у касці, витягнули його і повели углиб вулиці Шовковичної до приміщення Комітетів Верховної Ради. Невідомим допомагали спільники, які відтіснили батька Івана та родича.

Нардеп від Тернопільщини Михайло Апостол разом із колегами-депутатами Василем Пазиняком та Ігорем Бриченком знайшли зниклого активіста Євромайдану  в ізоляторі тимчасового утримання. Хлопцю добряче дісталося. Підлеглі Захарченка, яких рука не піднімається написати правоохоронцями, побили його так, що мусили вести до лікаря. Завдяки цьому майданівці натрапили на слід.

Сьогодні інший депутат від Тернопільщини Володимир Бойко оприлюднив у Фейсбуці :”Зараз перебуваю в Святошинському районному суді. Хлопця Івана Кізюка із Трибухівець Бучацького району відпустили під особисте зобов’язання. Він поїде додому буде змушений перебувати за місцем приписки.
Слідчий і прокурор в поданні написали, що хлопець накинувся та побив близько сотні міліціонерів”.

Іван Кізюк вийшов із судової зали під вигуки Героям слава!!!

 

Іван Стойко комендант Українського Дому

Тернопільський “Беркут” покидає Майдан і Грушевського