Пенсіонер, який порізав свого сина, 5 років проведе за ґратами

Поділитися

Дергачівський районний суд Харківської області виніс вирок 62-річному пенсіонерові, який у стані алкогольного сп’яніння тяжко поранив власного сина. Сварка між рідними людьми сталася на побутовому ґрунті, а почалося все після розпивання горілки, повідомили УНН у прес-службі ГУМВС України в Харківській області.

Влітку минулого року до Дергачівського РВ надійшло повідомлення від чергового фельдшера місцевої лікарні про те, що з власного будинку в селищі Вільшани був доставлений пацієнт з ножовими пораненнями. Потерпілий знаходився у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Працівники Дергачівського РВ, зайшовши до будинку, побачили сп’янілого літнього чоловіка. Поряд з ним на підлозі лежав скривавлений ніж. Пенсіонер своєї провини не заперечував. Він розповів міліціонерам, що під час застілля у нього з сином виникла сварка. Чоловік так роздратувався, що схопив зі столу ніж та вдарив декілька разів 37-річного чоловіка.

Слідчим відділом Дергачівського РВ було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

П’ятеро осіб отруїлися святковою вечерею

Ув’язнений взяв у заручники начальницю в’язниці