По бізнесу Азарова-молодшого нанесли удар

Поділитися

 На початку січня кияни провели декілька рейдів по кіосках хлібної фабрики «Кулиничі», що має відношення до бізнесу регіоналів Володимира Мисика (уродженця с. Кулиничі Харківської області, звідси й назва торгової марки) та Олексія Азарова, сина прем’єр-міністра Миколи Азарова.

Використовували інформаційні наліпки із закликом не купувати “Кулиничі” і тим самим не фінансувати бізнес членів Партії регіонів.

Наступним кроком, за словами учасників рейду, буде пікетування Голосіївської районної адміністрації з вимогою прибрати незаконно встановлені МАФи. Дату буде повідомлено додатково.

“Якщо нас не почують і після цього – поїдемо блокувати завод “Кулиничі”, що знаходиться під Києвом.

Кіоски Азарова-Мисика будуть зметені з вулиць Києва!

Кияни, приєднуйтесь, виходьте з Фейсбуків та на ділі доведіть свою любов до рідного міста!”, – зазначив з цього приводу на своїй сторінці у Фейсбуці ініціатор акції, громадський діяч Юрій Андреєв.

Нагадаємо, кіоски фабрики «Кулиничі» почали масово зявлятися в Голосіївському районі столиці наприкінці минулого року. Встановлення цих МАФів, в яких продається продукція фабрики, вважають незаконним, адже в столиці досі діє мораторій на встановлення малих архітектурних форм.

0

Пластове свято “Різдвяна свічечка” відбулось у Тернополі

Віталій Максимов: “Лише єдиний кандидат від опозиції зможе перемогти Януковича”