Про Майдан: хто перебуває в сильній позиції, але затягує час і підлаштовується під чужі умови – дурень або зрадник

Поділитися

О пів на першу ночі, сьогодні, чи то підвипивші, чи то змордовані , вибачте, але так звані лідери опозиції намагались розповісти Майдану про що вони домовлялись чотири години з поки що президентом Януковичем і його командою.

Зачувши скавуління Кличка, що треба три дні чекати, щоб випустили затриманих активістів Майдану, люди почали освистувати ударівця. Боксер почав огризатись. В ефірі “Громадського телебачення” було чути лайку з уст Кличка. Яценюка поруч не було. Лідеру “Батьківщини”, напевно, вистачило матюків з попереднього разу. Політики розповідали, що міліція не буде застосовувати зброю. Люди не віри своїм вухам, перепитували і спочатку дивувались такій слабохарактерності політиків, потім кричали ганьба.

Кличко намагався керувати на вулиці Грушевського йти на Майдан. Почувши такі безвольні вимоги опозиції люди не дуже слухати ударівця. Більшість протестувальників на Грушевського залишились.

Зі сцени Майдану всі вже побачили, а в соціальних мережах обговорили, що Кличко таки добряче хильнув на переговорах. Тягнибок тримався краще, але язик теж заплітався. Коли люди  почали свистіти на його слова, він теж почав свистіти. Головний свободівець намагався навіть шантажувати людей: чи берете ви відповідальність за тих заарештованих людей, якщо ми виходимо з переговорного процесу. Але Майдан не хотів вже слухати таких переговорників. Люди проголосували за те, щоб припинити переговори. Яценюк пафосно це подав зі сцени, що Майдан розширяється. Лідери опозиції навіть не вибачились за такі ганебно-провалені переговори.

У соціальній мережі Фейсбук, через 7 хвилин, як завершилась пуста балаканина політиків, політичний експерт Юрій Романенко зробив запис, який вподобало майже пів тисячі користувачів: “Той, хто знаходиться в слабкій позиції затягує час і вимагає перемир’я. Той, хто перебуває в сильній позиції нав’язує темп і умови гри. Той, хто перебуває в сильній позиції, але затягує час і підлаштовується під чужі умови – ідіот або зрадник”.

Що насправді відбувається в Україні: яка гра на міжнародній арені і на Майдані

У Ланівцях творять свій Майдан

Що насправді відбувається в Україні: яка гра на міжнародній арені і на Майдані