Що насправді відбувається в Україні: яка гра на міжнародній арені і на Майдані

Поділитися

Сьогодні вся Україна надзвичайно критично обговорює примітивний рівень ведення переговорів лідерами опозиції. Оцінку політикам дав Майдан, який не дозволив їм проводити переговори. Правда, Яценюк з піднесенням оголосив, що тепер Майдан і вулиця Грушевського – єдине ціле.

На думку редакції “ПРО ВСЕ” надзвичайно влучно і оперативно дав оцінку діям опозиції політолог Юрій Романенко. За його словами, “краса гри” у тому, що Путін пообіцяв Меркель , а Янукович Путіну , що х * йні не буде із захопленням влади в областях.  Путін  обіцяв їй , що бардаку не буде, а за фактом отримали бардак. У підсумку ВВП в сказі видзвонює ВФЯ з вимогою дати пояснення з приводу контролю над ситуацією. А опозиція тим часом розповідає , що влада випустить заарештованих , ЯКЩО “буде буферна зона на Грушевського ” ​​. Красиво , так? Оцініть ставки і масштаб цих карликів на Майдані.

PS: Реально США , Німеччина і Росія підтримають тут будь-якого президента , який буде здатний контролювати ситуацію і тримати слово . БУДЬ-ЯКОГО !”.

Що скажете на такі аргументи політолога?

Про Майдан: хто перебуває в сильній позиції, але затягує час і підлаштовується під чужі умови – дурень або зрадник

Про Майдан: хто перебуває в сильній позиції, але затягує час і підлаштовується під чужі умови – дурень або зрадник

Захоплення обладміністрації у Тернополі “потягне” на 6 років