Шахрай-рецидивіст виманив у сім’ї онкохворої дівчини 2 тис. доларів США

Поділитися

Столичними правоохоронцями викрито та затримано шахрая, який, видаючи себе за лікаря клініки “Феофанія”, виманив у батьків тяжкохворої дівчини відкладені на лікування кошти. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури Голосіївського району м.Києва.

Ним виявився уже неодноразово судимий 38-річний мешканець Сумщини. Із засобів масової інформації зловмисник дізнався про страшний діагноз 24-річної дівчини та те, що вона перебуває на стаціонарі у столичній лікарні “Феофанія” і очікує на операцію.

Шахрай представився лікарем та запевнив, що має знайомих колег у вказаному медичному закладі, тому може посприяти позитивному лікуванню за винагороду у розмірі 2 тисяч доларів США. Без жодних сумнівів батьки хворої передали йому кошти, а після успішної операції аферист зажадав ще 3 тис. доларів США – буцімто на хіміотерапію. Тоді ж вони й запідозрили обман та повідомили лікарів про ситуацію.

Шахрая затримали у лікарні, коли той прийшов за бажаними коштами.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення зловмиснику повідомлено про підозру за ч.2 ст. 190 КК України (Шахрайство) та заарештовано.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться під процесуальним керівництвом прокуратури Голосіївського району.

Події в парламенті – це державний переворот

Безробіття у Тернополі зростає