Тітка лідера КНДР наклала на себе руки

Поділитися

Тітка лідера Північної Кореї Кім Чен Ина та вдова страченого у грудні Чан Сон Тхека могла накласти на себе руки або померти від серцевого нападу, передає УНН з посиланням на сайт місцевої газети Chosun Ilbo.

“Тітка північнокорейського лідера Кім Чен Ина та вдова страченого сірого кардинала Чан Сон Тхека вважається померлою, можливо, наклавши на себе руки”, – йдеться у повідомленні.

За даними джерела, Кім Ген Хі вже довгий час не з’являлася на публіці, тому розвідка Південної Кореї вважає її мертвою. Водночас джерело зазначило, що перевірка цієї версії триває так само, як і версії щодо можливого виїзду Кім Ген Хі закордон.

Як зазначає Chosun Ilbo, чутки щодо Кім Ген Хі з’явилися, коли вона не з’явилася на заходах з річниці смерті Кім Чен Іра 17 грудня. За даними видання, востаннє її бачили на святкуванні 65-ї річниці Північної Кореї 9 вересня та на музичній виставі наступного дня.

Кім Ген Хі – єдина сестра колишнього північнокорейського лідера Кім Чен Іра та дочка засновника нації Кім Ір Сена. Цього року їй має виповнитися 68 років. Як зазначає Chosun Ilbo, вона ймовірно страждає від алкоголізму та депресії через проблемний шлюб та самогубство доньки у 2006 році.

Чоловік кількома ударами вбив односельця

Представники московського “Спартака” не прибули на вшанування пам’яті І.Цимбаларя