У Збаражі 7 депутатів покинули Партію Регіонів

Поділитися

Вчора у Збаражі відбулася сесія районної ради. Депутати вшанували загиблих на Грушевського у столиці, відправили панахиду, заступник голови райради Василь Липка таки написав заяву і подав у відставку з посади і з Партії Регіонів.

Голова райради Надія Розвадовська поки ховається на лікарняному. Керівник райдержадміністрації Іван Демчишин  втік від людей, яких на сесії було повний зал.

Як відомо, у Збаразькій райраді було аж 22 депутати. Це найбільша фракція. Була. На вчорашній день вже 7 депутатів від Партії Регіонів вийшли з фракції. Чи покладуть вони партійні квитки – наразі невідомо. Серед тих, хто вийшов з ганебної фракції ще у грудні 2013 року Яцина Анатолій Васильович, Бочковський Олександр Володимирович, Мазуранчик Микола Іванович, Чернецький Віталій Іванович. Вчора з трибуни заявили, що покинуть фракцію Якимець Ярослав Михайлович, Стасишен Олександр Сергійович та виконуючий обов’язки головного лікаря місцевої лікарні Суконнік Валерій Іванович.

На фото: Блаженнійший Мефодій, митрополит Київський і всієї України, Першоієрарх Української Автокефальної Православної Церкви нагородив нині вже екс-голову Збаразької РДА Автанділа Мдінарадзе Орден Архистратига Михаїла ІІ ст., а Надія Розвадовська – орден Юрія Переможця. А вийде Юлія Тимошенко з тюрми, то владика знову буде біля бютівки?

 

У Тернополі побалакають про громадянську війну і мирну революцію

У Підгайцях 10 депутатів і заступник голови райради написали заяви про вихід з Партії Регіонів