У Тернополі побалакають про громадянську війну і мирну революцію

Поділитися

26 січня в Тернополі громадянською ініціативою «Громадська платформа «Майдан» проводитиметься круглий стіл на тему: «Громадянська війна, або мирна революція?». Учасниками заходу обговорюватиметься проблема політичної кризи в Україні, ролі і завдань організацій громадянського суспільства у її подоланні.

Представниками громадських організацій та рухів Тернопільщини планується виробити спільну позицію та план дій щодо виведення суспільства із кризового стану та недопущення колапсу демократичних інституцій в Україні.

Обговорення відбудеться 26 січня 2014 року о 14 годині в приміщенні кафе «Бульвар» (адреса: бульв. Д. Галицького 5, навпроти «Літака»).

Громадська платформа «Майдан»

 

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА.

Ми – ініціативна група зі створення Громадянської платформи «Майдан». Ми зустрілися на київському Майдані Незалежності у дні, коли народ за власним бажанням вийшов зі своїх домівок, щоб оголосити владі «Досить вважати нас бидлом! Почуйте нас і дійте так, як ми того хочемо!».

Останні події в Україні показали, що безглуздо сподіватися на політиків. Потрібно змінювати країну самостійно. Чим нас більше, тим ми сильніші. Разом з тим, ми розуміємо, що ситуація в Україні неоднозначна, оскільки ніхто нічого не робить, а тільки говорить. Виникло безліч проблем, про які потрібно не тільки безглуздо базікати, але й вирішувати. Ми це усвідомили! І організовуємо платформу, для обговорення та вирішення всіх питань. Ми будемо продовжувати відстоювати наші інтереси завжди. Ми представляємо всі Майдани країни, все незадоволене населення, незалежно від політичних переконань.

Українці звернулись до жителів Землі

У Збаражі 7 депутатів покинули Партію Регіонів