Злодіїв у законі Полі, Валєру Кутаїського та кримінального авторитета Коляско “злили” з України

Поділитися

Внаслідок проведення працівниками Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю спеціальної операції, терени України залишило два “злодія в законі” та кримінальний авторитет – син очільника Кутаїського клану “коронованих злодіїв”, повідомляють у прес-службі ГУБОЗ МВС України.

“Полі”

Відомо, що чоловіки користуються неабияким авторитетом у кримінальному середовищі та підтримують злодійські традиції. Один із них на прізвисько “Полі”  є 39-річним грузинським”злодієм в законі” Полікарпом Джанелідзе. Згідно з рішенням одного з районних судів міста Києва, ще у жовтні минулого року був примусово видворений за межі території України із забороною в’їзду терміном на три роки. Однак порушив закон та знову нелегально повернувся до України.

 

Він курував вчинення злочинів майнового характеру у Києві. Інший “Валера Кутаїський” – Володимир Дзоценідзе – завідував “гастролерами”, які приїжджали з-за кордону для вчинення злочинів.

 

Третім затриманим був кримінальний авторитет, який також претендує на “посаду” в злодійському світі, син одного з найвпливовіших “злодіїв в законі” на прізвисько “Дато Кутаїський” або “Коляско”, який наразі за кордоном очолює “Кутаїський клан”.

 

Зупинили та затримали кримінальників ГУБОЗівці, коли ті пересувалися на двох дорогих позашляховиках в Шевченківському районі столиці.

 

Валєра Кутаїський
Валєра Кутаїський

Після перевірки законності перебування чоловіків на території України, їх видворено із забороною приїздити до нашої держави упродовж наступних 3 років.

Як повідомлялося, в кінці січня 2013 року у Грузії вийшли на свободу відразу шість злодіїв у законі: Володимир Дзоценідзе на прізвисько “Валера Кутаїський” і Елгуджа Дігмелашвілі (Гуджа); Реві Дарахвелідзе, який нібито курирував кишенькових злодіїв в Києві; Бесо Папіашвілі – який, ймовірно, контролював квартирні грабежі і розбій у Москві. І нарешті, наркобарони Георгій Каранадзе і Реваз Сескурія.

Цьому передувала значна подія.

16 січня в Москві, біля одного з ресторанів був убитий король пострадянського кримінального світу, 74-річний Аслан Усоян, відомий як Дід Хасан. Деякі ЗМІ відразу припустили, що за вбивством Усояна може стояти грузинський кримінальний клан.

Жінка отримала опіки внаслідок спалаху газу на кухні

Головний казначей регулярно вимагав та отримував хабарі