Боротьба за мільйони Почаївської Лаври викличе “Духовний Майдан”?

Поділитися

З початком націоналізації всього награбованого Януковичем і його прислужниками, в країні почався масовий підйом ідеї в областях щодо повернення награбованого. Зокрема, чимало краян питають, чи буде розглядатися питання націоналізації компанії Мрія, яка фінансувала злочинний режим Партії Регіонів і понищила усі дороги області? Чи буде тепличне господарство Дмитра Фірташа забране у державну власність?Адже на спорудження лише дороги до нього витратили понад 90% коштів області для ремонту усіх доріг!!!

Чи підуть у відставку (на перевибори) партії, які голосували в обласній раді нібито за ремонт дороги на вулиці Тараса Шевченка в Кременці, а насправді асфальтне покриття ще рік тому було зремонтоване. Наслідок – Хоптян поклав до кишені 1 мільйон доларів!
Взялися днями й за Почаївську Лавру, яка є туристичною Меккою Тернопільщини. Як зазначив отець Анатолій Зінкевич, парафіяльна церква якого захопила землі в парку Національного Відродження, наприкінці 80-х років Лавра приносила мільйони доларів прибутку!

Почаївську Лавру треба забрати в Московського Патріархату! Але без ідіотів з політики та зажерливого духовенства

Самооборона Майдану Тернопільщини теж збирає кошти

Януковича вже немає в живих?