Через мобілку – до тюрми

Поділитися

До Тернополя 29-річний житель Миколаївської області приїхав на запрошення товариша. Проте гостювання було нетривалим та закінчилося відкриттям кримінального провадження, у якому він – головний фігурант.

Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють жителя Миколаївщини у вчиненні пограбування. Його жертвою став випадковий перехожий, у котрого зловмисник відібрав мобільний телефон.

Як встановили правоохоронці, до Тернополя 29-річний миколаївець приїхав у гості до друга, разом з яким працював на будівництві у Києві. У день вчинення пограбування підозрюваний вирішив зустрітися ще з одним давнім знайомим, котрий теж мешкає в нашому обласному центрі. Побачитися домовилися на залізничному вокзалі. Зустріч вирішили «обмити» алкоголем в одному із барів. У якийсь момент вже добряче захмелілий миколаївець вийшов на вулицю «провітритися». Що було на думці у нетверезого гостя – невідомо, проте він раптом накинувся з кулаками на випадкового перехожого. Від сильного удару потерпілий опинився на землі, а зловмисник швидко обнишпорив кишені жертви, витягнув телефон та кинувся втікати.

Проте зникнути з місця пригоди йому не вдалося, завадили міліціонери. Чужий мобільний телефон у грабіжника вилучили.

Відкрито кримінальне провадження за частиною другою статті 186 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Стосовно підозрюваного обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

 

Пенсіонерка макогоном вбила чоловіка, якому продавала самогон

На вулиці Шовковичній горять вантажівки