Черговий брєд нардепа Деревляного: тернопільські беркутівці – ганьба національного масштабу, бо не відповіли на його sms?!

Поділитися

Сьогодні на тернопільському Майдані присягли на вірність українському народу беркутівці. Підлеглі Захарченка повертались із столиці. Їх запримітили в Ланівцях, а в Збаражі зупинили.Правоохоронці заявили, що хочуть присягнути народу України, що самі поїхали зі столиці. І хоч вони там не стріляли по людях, а займались лише охороною стратегічних об’єктів, проте вирішили сказати людям про свою підтримку. Ввечері на Майдані зібралось все місто. Люди дивились на присягу беркутівців, потім почули слова пробачення. І майдан скандував їм “молодці!”.

І надзвичайно неприємно здивував тернополян нардеп Василь Деревляний, який просидів чи не всі революційні майданівські події  вдома під периною.  Звідки такі дані? Та Василя Деревляного не має регулярно на чергуваннях у столиці, на тернопільському майдані він з’явився лише один раз. В ефірі місцевої радіостанції Деревляний бреше, що виконує таємні накази партійного керівництва. Опитаний нами десяток нардепів від “Батьківщини” лише знизили плечима, бо не чули про жодні завдання, які б виконував Василь Тимофійович.

-Він просто ніби випарувався,- діляться враженнями майданівці. Стойко, Кайда, Бойко, Головко, Апостол чи Сиротюк регулярно на майданах як не в Києві, то Тернополі, як не в районах то десь в інших областях. Деревляного ж в грудні кілька разів бачили лише з вікна готельного номеру “України”. Наступного дня, на засіданні фракції, п.Василь казав, що дуже хворий був.

Сьогодні ж, після присяги беркутівців Майдану Тернополя, Василь Деревляний видав черговий брєд на партійному сайті. Виявляється, “тернопільські «беркутівці» могли стати героями, а стали стали ганьбою загальнонаціонального масштабу”. Чому? Бо не відповіли на есемеску нардепа! Так-так! Саме через це!

«Доброго дня, земляки! Я, Деревляний Василь – народний депутат України з 2006 року, готовий стати на Ваш захист та підтримку, коли Ви перейдете на бік народу, – даю слово. Сьогодні вирішується доля української нації. І нація чекає від кожного з нас мужнього вчинку. Всі будуть гордитися Вами, тому що Ви перші, за Вами всі інші підуть. Слава Україні! Чекаю на Ваші повідомлення. Я у Києві».

Чи не забагато понтів для політика, який увесь Майдан провів невідомо де…?

 

Ніч Героїв Майдану

0

Майдан очима тернопільського фотокора Ігора Крочака