Чи проголосують тернополяни за “порнопартію”?

Поділитися

Вчора у Тернополі, біля пам’ятника Степану Бандері, відбулося чергове віче. Оскільки на Театральному майдані все менше і менше збиралось людей, вже кілька тижнів почали переливати з пустого в порожнє навпроти “білого дому”. Цікаво, на чиє прохання сцену Майдану розмістили не біля пам’ятнику Бандері, а ліворуч, де колись красувались ударники та герої соціалістичної праці. Чи це не Петро Порошенко попросив не “палити” його рейтинг на Сході? Супроводжували “Порношенка” особи без членства у перспективних партіях, які раніше дуже вітали приїзди Юрія Луценка в Тернополі. Ймовірно, Петро Олексійович створить у Тернополі свою обласну організацію партії “Солідарність”. І хоч про цю структуру ніхто не чув в Україні, але соціологи вже “намалювали” Солідарності 9,8% голосів до Верховної Ради. Відповідно, у файному місті вже є бажаючі освоїти мільйони при розбудові “порнопартії”.

Опитування

[poll id=”149″]

Чи не вперше за місяць, анонсувати віче почали за дня чотири до початку. На кожному стовпі висіло, що до Тернополя приїде Петро Порошенко. І цікавість тернополян перемогла – зібралось до 5 тисяч краян, які, послухавши “солодкого олігарха”, почали помаленьку розходитись. Нічого нового, окрім “всі на Київ, під Верховну Раду, у вівторок” не прозвучало. Звісно, місцеві політичні лідери говорили правильні патріотичні речі. Але загальновідомі для людей, які читають пресу, дивляться нормальні телеканали, інтернет. Із захоплення сприймали цих діячів лише сотня-дві тернополян, яких характеризувати не будемо. На таких ще колись в древньому Римі орієнтувались. Інтелігенція ж доволі спокійно ставиться до партійних бонз і їхніх промов. Підприємці відверто кепкують,  що політики роблять у спокійному Тернополі? У невідому кому дорадчому Народному виконкомі штани протирають і язиками плещуть…

Наприкінці віча відбулося нагородження переможців Народної Олімпіади. У загальному заліку перемогла команда “Сокіл”, а друге-третє місця поділили команди Козівського та Кременецького районів.








 

0

Мета Майдану не досягнута

Чи присягнув на вірність Януковичу депутат Тернопільської облради Барна?