Герман розказала, чому Янукович “не трахнув” би Тимошенко

Поділитися

Екс-радниця Віктора Януковича Ганна Герман вирішила “пролити світло” на деякі моменти з життя екс-президента.

За її словами, Янукович мав важке дитинство та страждає на велику кількість комплексів. А ще він нібито колись сказав, що не зміг би “трахнути” Юлію Тимошенко, настільки вона йому огидна.

Про все це Ганна Миколаївна розповіла французькому виданню “Le Monde“, пише “ТСН“.

В інтерв’ю Герман зауважила, що “не треба робити з Януковича диявола”. За її словами, він навряд чи міг сам віддати наказ вбивати людей на Майдані. Тому екс-радниця припустила, що на екс-президента впливала третя сила.

“Щоразу, коли ми починали чогось добиватися від нього, дзвонив телефон, і ми повинні були вийти з кімнати. Коли ми поверталися, він був вже зовсім іншим”, – розповіла Герман.

За її словами, 30-го листопада, коли в центрі Києва бійці “Беркуту” били студентів, вона намагалася телефонувати Януковичу і вмовити його засудити побиття. Однак нічого не вдалося.

“Я розуміла, що якщо я піду, то ніхто не скаже президентові правду. Навколо нього всі говорили лише, що все чудово”, – зазначила Ганна Миколаївна.

Вона також додала, що Янукович прислухався до свого старшого сина Олександра через почуття провини перед ним і його братом Віктором, оскільки він покинув їхню матір Людмилу.

Послухати Герман, так в Януковича окрім геть важкого дитинства, було багато комплексів.

“В його особистості були приємні сторони, але і глибокі комплекси теж. Все почалося ще в дитинстві. Янукович втратив матір, його батько знову одружився, мачуха дуже погано до нього ставилася, і він пішов до бабці. Опинився на вулиці, серед бандитів. Потрапив у в’язницю спочатку на рік, ще неповнолітнім, потім вже дорослим, за бійки. В результаті він завжди мріяв розбагатіти і взяти реванш”, – так переповіла Герман тяжку долю Віктора Федоровича.

Ганна Миколаївна також зауважила, що люди, які побували у в’язниці, не повинні іти в політику.

“В’язниця ламає людей. Я маю на увазі, в тому числі, і Юлію Тимошенко”, – підкреслила Герман.

До того ж, Герман пригадала цікаву деталь – Януковичу була огидна Тимошенко не просто як людина, але й як жінка.

“Вона така огидна, що якби мені довелося її трахнути, я б не зміг”, – процитувала Герман Януковича.

І нарешті Герман зазначила, що сподівалася на достойну поразку Януковича.

“Я не хотіла, щоб він тікав з ганьбою, я хотіла, щоб він програв з достоїнством, щоб у нього був шанс відігратися. В мене не вийшло. Більше я ніколи не зможу йому допомогти”, – сказала депутатка.

Відкрита заява журналістів Тернополя (підписи)

Про співпрацю Валентина Хоптяна та Марії Чашки