“Гроші понад усе”- девіз тернопільських свободівців!?

Поділитися

У той час як кожен патріот України оплакує та скорбить за героями Небесної сотні, тернопільські свободівці продовжують жити за девізом «Гроші понад усе».
Про це свідчить реклама політичної сили українофоба, кума Путіна, людини, яка неодноразово виступала за розгін Майдану Віктора Медведчука «Український вибір» на бігбордах тернопільської рекламної фірми «Маркетингові технології». Один з таких бігбордів розміщений біля «горбатого моста». Сюжет, який розмістили від імені Українського вибору, гласить: Вибір Є! Народовладдя!
У час коли по всій Україні бойкотують бізнес регіоналів, а Росія шукає приводи для введення військ в Україну, звичайно важко зрозуміти бажання тернопільських підприємців заробити на рекламі проросійської партії. Проте найдивніше у цьому випадку є те, що директор цієї компанії – депутат обласної ради від «Свободи», член нещодавно створеного в Тернополі виконкому «Народної ради» Михайло Тимошик, а один із співвласників – депутат-свободівець Тернопільської міської ради Віктор Паньків.
Тож хочеться звернутися до цих горе-патріотів: “Не будьте “жлобами”, зніміть це сміття. Наш вибір Європа, а не путінська імперія”.

Заступник прокурора арештує екс-губернатора Тернопільщини Хоптяна?

Як у Тернополі відзначать ювілей Шевченка