Керівник тернопільського Майдану дурень, провокатор чи підлабузник влади?

Поділитися

MaidN2014011902Керівник тернопільського прес-клубу Анжела Кардинал поширила у Фейсбуці інформацію  від Тернопільського Штабу національного спротиву.

“Тернопільський Штаб національного спротиву доводить до відома жителів Тернопільщини: ми не закликали до штурму чи пошкодження будівлі Тернопільської ОДА!Також ми обурені тим, що радикально налаштовані молодики не узгодили свої дії із Штабом національного спротиву та відволікли громадськість від мобілізації на Київ”.
Як відомо, у Тернополі триває штурм будівлі Тернопільської облради.
Що цікаво, у Львові взяли ОДА і обласну міліцію. В Івано-Франківську штурмують СБУ. Цю інформацію передають радісно зі сцени столичного Майдану о 22 годині 17 хвилин.
Виникає питання: що меле тернопільське керівництво Майдану?
Це ж коню зрозуміло, що такі дії зв’язують руки влади на місцях, затримують підлеглих Захарченка у регіонах. Принаймні саме такої логіки дотримуються на столичній сцені, вітаючи захоплення приміщень ОДА, міліції, СБУ в трьох західноукраїнських містах.
Довідка

У Львові активісти штурмують приміщення обласної міліції.Наразі люди в масках та озброєні палицями штурмують будівлю. За не підтвердженою інформацію частина мітингувальники вже продавилися до приміщення.Крім того, маніфестанти перекривають проїзд вулицями поблизу будівлі обласного управління міліції.***Декілька сотень молодих людей пройшли з центру міста до будівлі Львівської ОДА і знову захопили її.Активісти силоміць відкрили двері, виламавши їх, та кинули всередину світло-шумову гранату. Водночас, окремі з них почали жбурляти каміння у вікна Львівської ОДА. Розбито дві шибки, протестанти зайшли у вестибюль. Охоронців-міліціонерів мирно та спокійно вивели на вулицю.Активісти скандували “Слава Україні, героям слава!”. Після цього вони вирушили на 2-й поверх до кабінету голови ОДА Олега Сала.Значна частина молодих людей перебувають у масках і балаклавах. Серед них є й депутати Львівської міської ради від ВО “Свобода”, зокрема Любомир Мельничук.Нагадаємо, у ніч на понеділок працівники комунальних служб повністю розібрали барикади, які перекривали вхід до будівлі Львівської облдержадміністрації.

“Барикади розібрали, у нас зараз все чисто. Комунальники працювали, мабуть, цілу ніч”, — розповіли у прес-службі Львівської ОДА.

Українці у Нью-Йорку у зв’язку із убивствами у Києві пікетували ООН

0

Тернопільську міліцію пікетують тисячі патріотів