Мають горіти домівки, машини і земля під ногами сімей беркутівців, суддів та гострих у своїх висловах «партагейноссе» Партії Регіонів містечкового розливу

Поділитися

Один із колишніх працівників пресової служби Юлії Тимошенко Тарас Пастушенко у Фейсбуці поділився роздумами з приводу політичної ситуації в країни. Чоловік настільки цікаво описав все це, що ми вирішили оприлюднити його запис, оскільки чимало українців не є користувачами соціальних мереж:
“…навіяне новинами з регіонів і відвідин Майдану.
Про самооборону Майдану, поки що тихе захоплення. Суворий камуфляж (очей не видно), скажу чесно, навіюють спогади, ще коли був совєцьким пацаном і читав газету «Правда». Тоді так само думав про мощь СРСР.
Окремо про Правий сектор. Вже навіяне різними заявами і новинами. Як на мене, наразі фуфло вони. Не пацани, які не знають ні страху, ні докорів і йдуть вперед. А ті, хто розглагольствує про «політичну ситуацію» і скромно, опустивши очі, про своє «можливе політичне майбутнє».
Люди, ті, хто зараз на Майдані, з різних верств, міст, маленьких сіл, які місяць і більше стоять на Майдані мають хором закричати – Правий Сектор до влади!!!!
Але! перед тим мають горіти домівки, машини і земля під ногами сімей беркутівців, суддів, надто гострих у своїх висловах «партагейноссе» ПР містечкового розливу. І!!!! Після кожного такого маленького спалаху, повинне бути основне – заява про те, що МИ (неважливо яка назва) беремо на себе ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ за все це.
А так, вибачте, поки що типовий приклад – «залатой маладьожі», яка хапанула зірочку і хоче з наскоку вскочити в «дорослі» розклади.
P.S. Тих, чиє життя обірвалося на вулицях Києва – ми завжди будемо пам’ятати по імені, а не за політичними абревіатурами”,- написав пан Тарас.

Майданівці впіймали губернатора на тернопільському стадіоні

Представник президента на Тернопільщині єдиний в Україні керівник облдержадміністрації що переховується від громади