Напівздохлий режим продовжує біснуватися

Поділитися

 Українського академіка Сахарова – доктора історичних наук Олега Однороженка, якого звинувачують у нібито організації заворушень 1 грудня і утримують в Харківському СІЗО – помістили у карцер.

Вони хапають дітей та шиють їм тероризм. Вони хапають журналістів та нічого їм не шиють, просто б’ють до напівсмерті. Вони хапають старих та шиють їм напади на 120-кілограмових свиней з беркуту. Вони брешуть всім та усюди, не цураючись навіть нахабно брехати іноземним журналістам та дипломатам в очі.

Це каже про одне. Плювати вони хотіли. Поки ліберальна Європа погрожує пальчиком та осуджуюче киває гривою, в Україні раптом настав 37-й рік. І всі “амністії” не варті й уваги за однією простою причиною – невинних не амністують. Їх реабілітують. В усьому цивілізованному світі.

А так як поняття “Україна” та “цивілізація” розбіглися за час звірств, які вчиняє над народом купка “правітєлєй”, то нам потрібно готуватися повернути собі право на життя. Адже зрозуміло, що цей політичний та соціальний цейтнот може сильно вдарити по нашій свободі.

Якщо ви довіряєте політикам – довіряйте, ніхто цього права у вас не забирає. Якщо ви очікуєте, що перемовини з бандитами дадуть позитивний результат – очікуйте, але запасіться корвалолом. Якщо ви чекаєте виборів – чекайте, наївність ніхто не відміняв.

Колись свобода асоціювалась із величезними просторами літньої України, жовтими полями, блакитним небом, вона пахла сіном та дикими квітами, вона мала смак меду та стиглих яблук.

Нічого не змінилося, просто зима і свобода наша доповнилася запахом паленої гуми та присмаком сльозогінного газу.

МИ – ПАТРІОТИ УКРАЇНИ

0

Хто і як вбив протестувальників на Грушевського?

У Теребовлі опозиція і влада одне й теж?!